Hvorfor vælge Vi&2?

Hvorfor konsulent hos Vi&2?

Du vil få markedets højeste løn udbetalt.

Du bestemmer selv hvornår du kan og vil arbejde – og hvor meget.

Vi&2’s platform er let og overskuelig at bruge.


Vi&2 har en vision om at gøre det muligt for unge studerende at få en uddannelse, uden at få en stor gæld sammen med eksamensbeviset.

Vi tror, at langt det bedste for dig vil være at tjene penge som konsulent – i stedet for at låne og skylde. At kunne starte dit arbejdsliv uden en stor gæld.

Når først du er oprettet, så er det nemt og overskueligt for dig at bruge Vi&2’s platform, hvor du i ro og mag kan planlægge din arbejdstid, så den passer til dit studieliv.

Du vil også som konsulent kunne praktisere de lærte teorier og metoder på en arbejdsplads sammen med garvede kollegaer – hvor du også vil kunne få feedback og hjælp.

Som konsulent vil du ret hurtigt opdage om det er den rette uddannelse du har valgt, og du får en mulighed for at afprøve den retning (arbejdsområde) du ønsker.

Du vil få mulighed for f.eks. at kunne få 2 eller 3 timer fast om ugen i en længere periode og derved kunne følge en klasse i en skole, børn i en vuggestue, en børnehave eller en SFO – eller ældre på en institution.

Du vil opleve at være en del af en arbejdsplads.

Hvis du er to- eller flersproglig, ser Vi&2 det som en styrke og ressource, der vil gøre dig endnu mere attraktiv for en arbejdsplads.

OPRET DIG SOM KONSULENT HER >>

 

Læs om vores vision

– eller se en lille inspirationsfilm før du skal på arbejde:

vito-filmdump